Celý svět napjatě očekává výsledky prezidentských voleb ve Spojených státech amerických. Joe Biden tam získal téměř jistotu vítězství. Jenže hlasy už několik dní nejsou sečtené a úřady si dávají na čas.

Donald Trump začíná vyhrožovat. A musím se zeptat. Je tohle pro tak důležitého státníka normální? Dle mého názoru se chová jako pořádný hulvát. Americký prezident či kandidát na něj by si prostě neměl dovolit výhružky soudy a tvrzení, která nemůže nijak podložit.

Joe Biden mezitím zachovává stoický klid. Sice už si připravuje „vítěznou řeč“, ale právem! Nejsem nijak zaujatý proti nikomu z nich, nicméně jako reprezentant je daleko vhodnější právě demokratický kandidát na prezidenta nežli Trump, který kolem sebe jen dětinsky kope, protože vidí, že jeho konec v Bílém domě je téměř jistý.

Lidé si už z tempa počítání hlasů dělají legraci. Na sociálních sítích začínají kolovat nejrůznější tzv. memes. A že vážně stojí za to! Například Nevada má jedinečnou možnost rozhodnout celé volby a stále se tamní „počtáři“ nedostali k ukončení své práce. Smutné.