Svěřence kouče Šustra čeká už čtvrté kole a tentokrát by rádi napravili nezdar ve Varnsdorfu. Proti však bude stát silná rezerva Olomoucké Sigmy. V krajském přeboru čeká venkovní duel na Konici i Kostelec už v sobotu. V neděli přijde bonbónek v Čechovicích, kde se domácí výběr utká s Lipovou. Doma se ale představí také Určice, Plumlov, Klenovice, Pivín či Mostkovice.

 

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Po třech kolech má Prostějov srovnanou bilanci jedné výhry, remízy i porážky. Teď by rád v domácím prostředí zlepšil kolonku bodů proti rezervě Olomoucké Sigmy, která ale zatím ukazuje svou sílu. Výkop je v sobotu od 17.00 hodin.

4. kolo, sobota 20. srpna, 17.00 hodin:

1.SK Prostějov – SK Sigma Olomouc „B“

PB SCOM krajský přebor muži

V krajském přeboru se fanoušci dočkají prvního regionální souboje, který nabídne nedělní program na půdě Čechovic, které čeká Lipová. Už v sobotu se pak představí další dvojice klubů na venkovní půdě. Kostelec zavítá do Mohelnice a rád by zvýšil svůj bodový zisk. Konici čeká výjezd do Jeseníku, kde bude chtít potvrdit výhru na Želatovicemi.

3. kolo, sobota 20. srpna, 16.30 hodin:

FK Mohelnice – FC Kostelec na Hané (15.30)

FK Jeseník – Sokol Konice

Sokol Čechovice – SK Lipová (neděle 21. srpna, 16.30)

I.A třída skupina „A“

Už v sobotu se představí na domácí půdě dvojice Určice a Plumlov. Určice budou chtít potvrdit svou dobrou formu i proti Olomouci-Chomoutovu. Plumlov bude chtít poprvé zvítězit proti Bludovu. Protivanov pak v neděli zavítá povzbuzen výhrou do Paseky.

3. kolo, sobota 20. srpna, 16.30 hodin:

Sokol Plumlov – SK Bludov

Sokol Určice – Sokol Olomouc-Chomoutov

SK Paseka – SK Protivanov (neděle 21. srpna, 16.30)

I.A třída skupina „B“

V Kralicích to zatím opravdu není ono, teď je čeká nováček I.A třídy z Kovalovic, který zatím hraje velmi dobře. Podaří se získat první body svěřencům kouče Kobylíka?

3. kolo, neděle 21. srpna, 16.30 hodin:

Sokol Kovalovice – FC Kralice na Hané

I.B třída skupina „A“

Všech pět účastníků čeká i tento týden utkání na v „A“ skupině I.B třídy. Klenovice doma přivítají Ústí už v sobotu. Otaslavice si v neděli přivstanou, kdy jedou do Opatovic. Pivín čeká v neděli odpoledne domácí duel proti Domaželicím a Vrchoslavice čeká druhý regionální souboj v řadě, tentokrát proti Brodku u Prostějova.

3. kolo, neděle 21. srpna, 16.30 hodin:

Sokol Klenovice – Sokol Ústí (sobota 20. srpna, 16.30)

Sokol Opatovice – Sokol Otaslavice (10.00)

Sokol v Pivíně – Sokol Domaželice

Sokol Vrchoslavice 1946 – Sokol Brodek u PV

Lion sport I.B třída skupina „B“

V „B“ skupině čeká sobotní duel na Smržice, které zavítají na půdu Moravského Berouna. Do Kožušan v neděli zamíří následně Haná Prostějov a v domácím prostředí se představí jen Mostkovice, které čeká soupeř z Černovíru.

3. kolo, neděle 21. srpna, 16.30 hodin:

Moravský Beroun – TJ Smržice (sobota 20. srpna, 16.30)

Sokol Kožušany – Haná Prostějov

Sokol Mostkovice – Slovan Černovír

II. třída OFS Prostějov

Sobota nabídne tři duely, a zbývají utkání přijdou na řadu v neděli. Do Brodku u Konice pojede Vícov, který nečeká jednoduchá role favorita. V Nezamyslicích se dá čekat zajímavé bitva s Vrahovicemi. Olšany budou chtít doma získat body proti Němčicím. V neděli přijede do Dobromilic rezerva Určic. I rezerva Kralic bude hrát venku, tentokrát na půdě Přemyslovic. V domácím prostředí se čeká na rezervu Kostelec souboj s Držovicemi a rezerva Plumlova se může těšit na souboj s Výšovicemi.

3. kolo, sobota 20. srpna, 16.30 hodin:

Brodek u Konice – Vícov

Haná Nezamyslice – Vrahovice

Olšany – Němčice nad Hanou

Neděle 21. srpna, 16.30:

Dobromilice – Určice „B“

Kostelec na Hané „B“ – Držovice

Plumlov „B“ – Výšovice

Přemyslovice – Kralice na Hané „B“