Tato událost vzbudila velké pozdvižení! Začátkem loňského srpna se na parkovišti před Kauflandem v Okružní ulici objevil prostorný obytný přívěs uzamčený dost netradičně dvěma visacími zámky. Dle prvotních informací v něm měl probíhat bujarý noční život, dokonce se proslýchalo, že slouží jako nevěstinec. Zhruba v polovině října, tedy po víc jak dvou měsících, karavan z parkoviště zmizel. Večerník zajímalo, jak se situace vyvinula dál... 

Odstavený karavan před Kauflandem vrtal hlavou mnoha lidem. Mimo jiné se objevovaly výtky, že po delší dobu zabírá místo jiným vozům. Celou záležitost prověřovali i strážníci, nic protizákonného však neobjevili.

Večerníku se podařilo majitele kontaktovat. Poměrně svérázný třiačtyřicetiletý muž pocházející z Přerova ovšem popřel, že by v přívěsu provozoval kuplířství. Zároveň přiznal, že netuší, kdy z místa odjede. „Na mém autě mi probodali gumy a nevím, jestli budu mít na opravu. Taky jsem ztratil klíče od tažného zařízení. Asi si tu ještě nějaký čas postojím,“ reagoval muž v létě na naše dotazy.

Po několika měsících se mu jeho problémy zřejmě podařilo vyřešit. Zhruba v polovině října, tedy po víc jak dvou měsících, karavan z parkoviště zmizel. Letos v létě se už nevrátil. Přesto i tentokrát jeden karavan bezplatné stání na parkovišti před supermarketem využíval. „Stojí tu asi dva týdny. Bydlí v něm rodina, jež vyjíždí na kolech do okolí,“ prozradila Večerníku v polovině července jedna z obyvatelek z blízkého panelového domu, která má o dění na rušném parkovišti každodenní přehled.