V rámci seriálu FOTBAL EXTRA jsme jediným profesionálním klubem letošní zimní pouť začínali a nyní se k mužstvu eskáčka ještě jednou vracíme. Už tento víkend totiž začne svou jarní pouť druhou nejvyšší soutěží, ve které bude bojovat o co nejlepší postavení. Připravili jsme tak pro vás exkluzivní rozhovory s vedením klubu, hlavním trenérem, ale i kapitánem mužstva. Scházet samozřejmě nemůže ani kompletní informační systém k jarní části včetně soupisky a losu či redakční komentář. Zkrátka všechno, na co jste v rámci našeho servisu zvyklí.

Dílem věnovaným prostějovskému klubu však zdaleka nekončíme, jedeme dál. V rámci krajských soutěží jsme už stihli téměř všechno, poslední na paškálu zůstává „B“ skupina I.B třídy Olomouckého KFS, na kterou se můžete těšit už v příštím vydání. Následovat bude sonda do okresních soutěží, kde se nejprve budeme věnovat Přeboru OFS Prostějov. Přes třetí třídy se následně vypravíme i k mládeži jakožto k budoucnosti našeho fotbalu.

Čeká vás tak toho ještě spousta a scházet kromě ohlédnutí za podzimem nebudou ani zajímavé novinky před jarní částí, které pro vás budeme pravidelně zjišťovat. Nyní už se však pohodlně usaďte, dejte si kafíčko a podívejte se, jak to aktuálně vypadá v největším klubu v rámci prostějovského regionu.

 

Dvanáctý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na start FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY v podání prostějovského eskáčka najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 27. února