Zdraví má člověk jen jedno a tím je řečeno prostě vše. Pokud v životě máte k dispozici pouze jednu jedinou věc, pak se o ni staráte mnohem pečlivěji než o cokoliv jiného, čeho máte jinak dostatek. Zdraví je ale skutečně jen jedno, navíc chyby při péči o něj se dříve či později projeví. Mnohdy i fatálním způsobem.

Ne, není radno si zahrávat. A my jsme rádi, že v rámci dnešní speciální tematické dvoustrany může PROSTĚJOVSKÝ Večerník svým čtenářům poradit, jak se o své zdraví starat a kde v případě potřeby najít odbornou pomoc včetně lékáren, kde jsou vám k dispozici stále více kompetentnější odborníci. Velkou část populace však v současné době při péči o vlastní zdraví ovlivňuje hektická doba plná stresu a spěchu. Hodně lidí vám proto bez obalu odpoví, že na návštěvu lékaře je vždycky čas. Omyl! Zdraví musí být vždy na prvním místě, bez něj nedokáže člověk fungovat. Alespoň ne tak, jak by potřeboval. Starejte se proto o své zdraví, aniž byste dělali nějaké kompromisy. A tím se vracíme zpátky na začátek – zdraví je jen jedno a jediné!

 

Tematickou stranu PROSTĚJOVSKO & ZDRAVÍ najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 20. istopadu