Letošní plesovou sezónu si první náměstkyně primátora Prostějova  Milada Sokolová užívá. Již několikátý týden v řadě tráví spolu s manželem Petrem páteční a sobotní večery v plesovém víru.

Nejinak tomu bylo tento pátek, kdy v KaSCentru zahajovala maturitní ples studentů Střední školy designu a módy. „Byla jsem unesena  kreativitou studentů, kteří pojali maturitní ples velmi  originálně. Programem i vlastními oděvy,“ nechala se slyšet. Maturantům popřála hodně štěstí při zkoušce dospělosti. A jak doufá, za nějaký čas se s nimi setká v obřadní síni radnice, aby jim předala maturitní vysvědčení.

V polovině večera se manželé Sokolovi přesunuli do Národního domu, a to na tradiční Hanácký bál pořádaný Národopisným souborem Mánes. „Pozvali nás sem jeho členové, které považujeme za dobré přátele. A my velice rádi přijali,“ pochvalovala si Milada Sokolová.

I příští sobotu se chystá na ples, tentokrát maškarní. Pořádají ho čechovičtí sokolové. „Ten si prostě nemůžeme nechat ujít a moc se na něj těšíme,“ dodala.