Kino Metro 70 se během koronavirové situace nevzdává. Jak jsme již psali minulý týden, pokračuje on-line. A na co se za symbolickou cenu sto korun můžeme těšit?

V pondělí 9. listopadu ve 20:30 vypustí kino do éteru biografický film Havel. Fanoušci novodobé české historie si tento týden přijdou na své.

Úterý 10. listopadu přinese rodinný film Psí láska a následovat bude debata o filmu s Janou Henychovou. Začátek kino hlásí ve 20:30.

Ve středu se můžeme těšit na film o známém posttraumatickém syndromu z války. Film Jimmy P. o indiánovi, který tímto syndromem trpí, můžete zhlédnout 11. listopadu ve 20:30.

Horká novinka čeká na diváky ve čtvrtek 12. listopadu! Letošní fenomén Frida – Viva la Vida přivítá diváky rovněž ve 20:30. Jedná se o autobiografii Fridy Kahlo ztvárněnou italskou herečkou Asií Argento.

V pátek 13. listopadu od 20:30 kino promítá historické drama Krajina ve stínu o vesnici vláčené dějinami od třicátých až do padesátých let minulého století.

Sobota 14. listopadu přinese strhující drama hříchu Corpus Christi. Částečně je to černá komedie. Film pojednává o několikrát trestaném truhláři, který se „omylem“ dostane na post kněze a musí pečovat o místní farnost.

Kino Metro 70 myslí i na děti. V neděli 15. listopadu od 16:00 kino připravilo Mlsné medvědí příběhy. Po projekci filmu následuje animační dílna pro děti. Jediný program, který stojí o deset korun dráž.

 

Prostějovské kino to nevzdává! Jede dál on-line, zatím tento systém funguje perfektně.