Podzim je neoddiskutovatelně tady a s ním i pokračování oblíbeného seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vám již více jak šest let přináší klání s příznačným názvem PROMĚNA IMAGE. Tentokrát se jedná již o třiašedesátý díl seriálu, prostřednictvím jehož měníme nejen vizáž, ale děláme i velkou radost, zažehneme jiskru v očích a zvýšíme potřebné sebevědomí. Podařilo se tak u dvaašedesáti předchozích vítězů, z nichž to byly ženy, ale i muži z celé České republiky. Jednou k nám dokonce přijela vítězka až ze Slovenska. V říjnovém vystoupení vám představíme výherkyni, která do Prostějova zavítala až ze Zlína. Jak se na Hanou dostala? A co nám o sobě prozradila?

„Konečně se mi podařilo dostat se na vysněnou školu. Jsem nadšená, že jsem se propracovala až k doktorandskému studiu, a protože mi na tom tak záleží, tak bych chtěla zapadnout mezi ostatní. Jednak vypadám už celé roky stejně, nevím si rady s vlasy, nevím, co se ke mně hodí a nehodí, příliš se nelíčím, tak ocením nejen poradenství, ale i velkou změnu,“ zaznělo v přihlášce, která nám přišla na adresu Večerníku.

Kateřina Důbravová má 34 let, žije ve Zlíně a momentálně je studentkou doktorandského studia, kromě toho také vyučuje cizí jazyky. Ve svém volném čase opravuje domeček, což jí zabere hodně času. Ráda čte magazíny o módě, zahradničení, ráda zahradničí a miluje přírodu. Nemálo času jí také zabere studium a výuka jazyků. „Snažím se sledovat módu, mám ráda barvy, ale moc to neumím nosit. Zajímá mě oděvní návrhářství a místy se pustím i do nějaké extravagance. Nejraději ale nosím halenku, tričko, kalhoty, ale potřebuji dodat šmrnc svému šatníku,“ uvedla na svoji adresu.

Tým pod vedením Večernice má rád výzvy a tím spíš, pokud se účastníci své proměny nebojí, takže se toho chopíme se vší vervou. Již tuto sobotu tedy proběhne velký den právě další aktérky, která měla při výběru z několika dalších adeptek největší štěstí. Vysvětlíme, jaký styl oblečení je právě pro tuto ženu vhodný, jaké barvy a střihy, dále vybereme nové brýle, proběhne kosmetické poradenství a líčení. Velký závěr bude patřit změně účesu a barvy, poté proběhne focení celého týmu, hlavně pak samotné aktérky s novou image.

A jak se čtyřiatřicetiletá dáma na PROMĚNU IMAGE těší? „Musím říct, že se bojím i těším, ale spíš se těším,“ usmála se. „Vnitřně opravdu cítím, že potřebuji změnu. Sama si na ni netroufám, takže věřím, že to s pomocí druhých bude nová pozitivní vlna do mého života,“ vyznala se Kateřina Důbravová.

 

Říjnový díl seriálu PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku najdete v tištěném vydání, které je v prodeji od pondělí 25. října