V úterý 5. dubna od 19:00 hodin vystoupí v sokolovně v Kostelci na Hané známý bavič Zdeněk Izer. Návštěvníci se mohou těšit na zábavný pořad, ve kterém se diváci budou moci setkat s jedinečným a nezaměnitelným humorem.

 

Jako vždy přijdou na řadu oblíbené scénky, parodie, mnoho skvělých vtipů a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček. Vystoupení bude obohacené videoprojekcemi, nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky a světelnými efekty. Díky spolupráci PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku s pořádající Mamut Agency můžete získat dvě volné vstupenky. Stačí nám poslat odpověď na otázku. 

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

JAKÝ NÁZEV NESE SHOW ZDEŇKA IZERA? 

A) Nejvíc cool, je český vool     

B) Jako cool v plotě

C) Na plný coole

Na vaše odpovědi čekáme do čtvrtka 31. března 2022. Z těch správných vylosujeme tři výherce, kteří získají dvě vstupenky do Kostelce na Hané na show Zdeňka Izera. Jejich jména uveřejníme v příštím vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, následně pro ně u vstupu budou připraveny dvě volné vstupenky. Své odpovědi se jménem, městem, odkud pocházíte, a kontaktním telefonem zasílejte na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „IZER“. Můžete nám ale také volat či zasílat SMS zprávy na mobil 608 960 042, případně se dostavit osobně do redakce Večerníku na adrese Vápenice 19.