Drazí přátelé,

srdečně vás vítám v posledním vydání oblíbené tematické strany nejen pro ženy v tomto roce. Doufám a věřím, že se máte hezky, klidně a nenecháte se nikým i ničím rozhodit. Období svátků se blíží, a tak si slibme, že čas, který nás od nich dělí, strávíme v pohodě a radosti. Snad jsme již všichni zjistili, že nejsou potřeba velké dary, ne náhodou se totiž říká, že malé dárky dělají přátele, zatímco ty velké spíše nepřátele.

Obrňme se v tomto období před stresem a dokonalostí, prožijme všechny sváteční dny hlavně v pohodě a harmonii, to je vše, co je potřeba. Zkusme si zrekapitulovat celý uplynulý rok a pustit vědomě to, co již není potřeba, odpustit sobě i svému okolí a přestat soudit. Více se na toto téma dočtete právě v dnešním prosincovém dílu Servisu pro ženy, jehož součástí je opakované představení vítězky vánoční PROMĚNA IMAGE a nechybí tolik potřebné cvičení. Tradičně si můžete i tentokrát na základě našeho tipu něco dobrého upéct.

Ať každý den prožijete s úsměvem a radostí vám přeje Aneta Křížová

 

Tematickou stranu Servis pro ženy najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 13. prosince