Pěvecký sbor Proměny se po třech měsících vrací na nádvoří prostějovského zámku. Opět zazpívá popové a rockové písně známých českých i zahraničních interpretů. Doprovodí jej přitom velká rocková kapela a k tomu vystoupí i několik zajímavých hostů. Tak se určitě máte na co těšit!

Poprockové Proměny uvedly svůj koncert již v červnu tohoto roku. Ten zaznamenal velký úspěch, a tak se sbor rozhodl podobnou show zopakovat ještě koncem září. „Ohlasy na náš jarní koncert byly moc milé, posluchači se na nás obraceli nejen osobně, ale i prostřednictvím sociálních sítí, a tak jsme se po dohodě s vedením města a kulturním klubem Duha rozhodli celé provedení zopakovat,“ vyjádřila se sbormistryně Proměn Lenka Dohnalová.

A co na koncertě uslyšíte? Zazní například známé hity skupiny ABBA, ale i české covery písní Viktora Dyka či Marty Kubišové. Pěvecký sbor doprovodí velká rocková kapela a jako hosté vystoupí Patrik Ozzy Zatloukal, Oldřich Vidmuch a Robert Šebík. „Máme obrovskou podporu ze strany statutárního města Prostějova, za což velmi děkujeme, i díky tomu si můžeme dovolit spolupracovat s jedněmi z nejlepších muzikantů a sólistů prostějovské a olomoucké hudební scény,“ dodala Dohnalová.

Jak vidno, bude o velmi příjemný kulturní zážitek postaráno. Proto byste již tuto neděli neměli na nádvoří prostějovského zámku chybět!

 

KDY: NEDĚLE 25. ZÁŘÍ, 18:00 HODIN

KDE: NÁDVOŘÍ ZÁMKU, PROSTĚJOV