Během nedělního dopoledne bylo v sokolovně na Skálově náměstí v Prostějově rušno. Rodinné centrum Lodička ve spolupráci s Okrašlovacím spolkem města Prostějova v ní totiž uspořádalo další Bazárek dětského oblečení. Především mladší rodiče pro svá dítka opět nalezli pestrou nabídku oblečení za velmi přijatelné ceny. Celá akce se opět nesla v humanitárním duchu, kdy desítky věcí z nabízeného sortimentu putovaly do Azylového centra pro matky s dětmi.

Na akci byl vstup jako vždy zdarma a již v devět hodin ráno dorazili do sokolovny první návštěvníci. „Maminky a tatínkové zde najdou opravdu pestrý sortiment nabízeného oblečení, které za velmi přijatelné ceny prodávají jiní rodiče. Kromě toho jsme se po letech covidu vrátili při akci i k zábavné části pro děti, máme tady skákací hrad společně s malováním na obličej, prezentujeme programy našeho Rodinného centra Lodička i hudební programy Yamaha. Rodiče tak mohou děti ponechat jejich zábavě a věnovat se nakupování potřebného oblečení,“ sdělila Večerníku přímo na místě Jana Valentová z Rodinného centra Lodička v Prostějově.

Pestrá nabídka oblečení přilákala v neděli dopoledne do prostějovské sokolovny velké množství rodičů. „Oblečení je tady nabízeno doslova za ‚pakatel‘ a návštěvníci zde najdou spoustu vhodných věcí pro podzimní i zimní období. Já jsem například před chvílí koupila za padesát korun krásné zateplené rifle pro svého syna,“ přidala Valentová s tím, že organizátoři zároveň během akce pořádají sbírku pro Azylové centrum pro matky s dětmi. „Ze strany Azylového centra je zájem především o ložní prádlo, ručníky či vybavení do kuchyně,“ podotkla.