Hádku partnerů, při které vzbudili půlku obyvatel domu, jeli řešit strážníci městské policie minulý čtvrtek v noci. Nakonec vše dobře dopadlo, mladí partneři uznali svoji chybu a od té doby byl klid. I díky tomu, že manželka odešla spát k rodině...

Partnerské neshody řešili strážníci ve čtvrtek 24. března před jednou hodinou ranní na okraji města. Klasická hádka mezi osmadvacetiletou ženou a dvaatřicetiletým mužem se odehrála uvnitř v bytě. „Hlídka kontaktovala jeho uživatele, kterým vysvětlila jejich nevhodné chováním v tuto noční dobu. Oba strážníkům uvedli, že došlo pouze k ostřejší výměně názorů a za vzniklé komplikace se omluvili,“ konstatoval Petr Zapletal, vrchní inspektor Oddělení prevence Městská policie Prostějov.

Od té chvíle byl v domě naprostý klid. I díky tomu, že manželka nakonec spala jinde... „Žena z bytu odešla a rozhodla se strávit zbytek noci u své rodiny. Došlo tak ke zklidnění napjaté situace, proto hlídka přistoupila k vyřešení přestupku rušení nočního klidu domluvou,“ uzavřel Zapletal.