V roce takřka samých dvojek protkaných jednou nulou jsme se s projektem PROMĚNA IMAGE propracovali už k jeho polovině. Červnový díl byl v celkovém součtu již košaté historie od dubna 2015 jedenasedmdesátý. A i tentokrát šlo o výjimečné klání... Poslední PROMĚNA IMAGE před letními prázdninami rozjasnila nejedny oči a úsměv. Stejně tak tomu ale bylo i u předchozích sedmdesáti změn vizáže, které pro vás jako jediné periodikum v celém regionu – ne-li dokonce kraji – činíme s radostí již sedmým rokem.

Pod taktovkou PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku se udála proměna desítek žen, ale i několika mužů, manželských párů nebo partnerů. Účastníci byli jak z mnoha míst České republiky, tak několik jich neváhalo přijet i ze Slovenska. Jak je již všeobecně známo, cílem našeho projektu není jen pouhá změna vzhledu, ale vnitřní rozkvět každého, kdo si naším seriálem projde, protože k čemu změna vzhledu, když v duši chybí sluníčko, radost a motivace. A to je právě jeden z důvodů, proč vůbec tento projekt hned jedenáctkrát organizujeme. Červnová PROMĚNA IMAGE se opět nesla v pohodové atmosféře a udělala radost mamince na mateřské dovolené, ale také celé její rodině. A jak dopadla? To se můžete dočíst na následujících řádcích a záhy také na www.vecernikpv.cz.

V předprázdninové PROMĚNĚ IMAGE jsme po delší době měnili maminku na mateřské dovolené. Její aktérkou se stala třicetiletá Michaela Gombalová, která má dva malé syny. Do našeho seriálu se přihlásila s jasným cílem. „Již delší dobu pociťuji, že potřebuji změnu, je to u mě pořád dokola, při dětech pak obzvlášť. Taky by bylo fajn, kdybych si užila den sama pro sebe. Vím, že proměny děláte již řadu let, tak předpokládám, že kvalitní výsledek bude zárukou a že se tedy nemusím ničeho obávat,“ zaznělo z přihlášky této ženy.

Její přání bylo pro nás rozkazem, a tak jsme již v předstihu začali plánovat, co s mladou maminkou „provedeme“. Rozhodli jsme se pro razantnější výměnu šatníku. Michaela je mladá, a tak jí trochu přidáme na šmrncu a jiskře, zvolíme atraktivní outfity, které z ní učiní kočku. Sama se příliš nelíčí, ale ukážeme jí, že líčení je možné v přirozeném duchu. K tomu dodáme slušivé a extravagantní brýle, a to celé podtrhne nová barva vlasů a účes. Vše jsme pečlivě zachytili na fotoaparát a kameru.

A jaké měla Michaela Gombalová pocity před začátkem? „Lehká nervozita se dostavila, ale zároveň se těším,“ usmála se. „Jsou to takové ty pocity lehkých motýlků v břiše, kdy jste nadšení, ale zároveň se trochu bojíte, ale vím, že to bude fajn,“ usmála se těsně před začátkem červnová vítězka. Kromě změny vizáže si také přijde na své v rámci odpočinku, protože o naše vítězky je vždy prvotřídně postaráno, a tak si mohou užít dne s velkým D se vším všudy, čeká je vždy mimořádný odpočinek a péče celého týmu. Samozřejmostí je pozitivní energie a nálada celého týmu.

Jako první jsme tentokrát začali v Optice Wagner, následně jsme přešli pár kroků k našemu novému partnerovi XoXo Fashion Nails, kde jsme vybrali nové outfity, poté proběhlo líčení v podání Viktorie Nevrlové, o vlasová kouzla se v samém závěru postarala Andrea Furiaková. Vše tradičně proběhlo pod dohledem kameramana a fotografa Ivo Mynaříka. Na závěr dne byl vidět veliký rozdíl u paní Michaely, měli jste vidět, jak najednou rozkvetla a nabyla zdravého sebevědomí..s.

Červnový díl jsme jako vždy pečlivě zmonitorovali od A do Z, tudíž co nenajdete zde, poskytnou internetové stránky www.vecernikpv.cz. Čeká tam na vás také obsáhlá fotogalerie a video nejen z posledního klání seriálu PROMĚNA IMAGE, ale k dispozici je i rozsáhlý archiv všech předcházejících epizod.

 

Červnový díl seriálu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 27. června