Na nádvoří prostějovského zámku si užijete v úterý 5. července pořádný rock-metalový nářez. Vystoupí tam olomoucká kapela Eagle Eye – Tarja tribute, která hraje repertoár finské zpěvačky Tarji Turunen. „Plac“ bude kromě nich patřit také bubenické show Drumming soul. Tak určitě přijďte, začíná se ve 20:00 hodin.

Nádvoří prostějovského zámku žije, mohli jste tam nedávno zajít třeba na koncert nebo do letního kina. Takovou nálož tvrdé muziky jste tam ale určitě ještě nezažili. Na téměř čtyři hodiny to tam rozezvučí pecky od skupiny Eagle Eye – Tarja tribute a také bubenická show Drumming soul. „Toto netradiční spojení jistě uspokojí každou rock-metalovou duši, která se tam vyskytne,“ říkají členové Eagle Eye – Tarja tribute.

Kromě poslechu dobré muziky bude pro prvních 100 příchozích nachystáno příjemné překvapení v podobě drobného dárku, který vyjadřuje poděkování za přízeň. „Kromě našeho playlistu rozšiřujeme i náš merch, ke trikům a samolepkám už přibyly i klasické placky, tašky atd. Tak se přijďte vybavit a hlavně pobavit. Těšíme se na vás,“ vzkazují.

Vstupné činí 150 korun a bude se vybírat pouze na místě. Kapacita míst je omezená, tak dlouho neotálejte. Několik židlí a stolů bude k dispozici, nicméně celkově bude akce koncipovaná převážně na stání.