Neuvěřitelně hlučné a divoké hádky obyvatel bytového domu v ulici Marie Pujmanové vadily zhruba před rokem všem lidem v širokém okolí. Žena pocházející původně z Ukrajiny si do svého malého bytu dlouhodobě odpojeného od elektřiny nastěhovala pár bezdomovců. Jejich společné soužití bylo plné alkoholu a hádek. V bytě nesčetněkrát zasahovali policisté, přesto se vše brzy vrátilo do starých kolejí. Nyní už zde panuje relativní klid, dva ze tří problémových nájemníků totiž zemřeli. Ten zbývající se musel odstěhovat. 

Byt bez elektřiny v domě v ulici Marie Pujmanové stále obývá žena pocházející původně z Ukrajiny. Dva její problémoví hosté ovšem umřeli, toho třetího stihla vyhodit a zmizel neznámo kam. „Měla tam nastěhovaného bratra, ale toho v zimě objevili mrtvého někde v Močidýlkách. Předpokládám, že byl opilý. Následně majitelka vyhodila toho bezdomovce. Pak už tam zůstávala pouze ta jeho družka, jenže i ona na jaře umřela,“ popsala Večerníku situaci jedna z obyvatelek protějšího domu, kterou hádky v bytě dlouhodobě zásadním způsobem obtěžovaly.

Nyní už se může těšit z relativního klidu. „Je to mnohem lepší. Jediným problémem je to, že ze stejného bytu začal výt pes, což dříve nikdy nedělal. Očividně byl zvyklý na neustálou lidskou společnost a teď, když občas zůstane v bytě sám, tak se mu hodně stýská,“ upřesnila žena.

Za problémy, které se dlouho zdály být neřešitelné, tak tedy napsala tečku dvojnásobná smrt. „Každý svého štěstí strůjcem,“ uzavřela filozoficky obyvatelka ulice Marie Pujmanové. Na byt samotné Ukrajinky se Večerník opakovaně nedozvonil.