Sázku se svým bratrem vyhrála Renata Seidlová z Prostějova, která se na obrazovkách televize Prima objevila minulé pondělí 26. září coby hostitelka v populárním pořadu Prostřeno! Přestože se od ostatních soutěžících dočkala v uplynulém týdnu uznání, v reality show nakonec nezvítězila a oblibu diváků si také úplně nezískala. 

Renata Seidlová z Prostějova se v pořadu již jednou objevila, a to před pěti lety. Do pořadu ji tentokrát přihlásil její bratr Jaroslav Mičo, který se s ní vsadil o pět litrů slivovice, kdo z nich v Prostřeno! získá více bodů. Paní Renata nakonec obdržela 34 bodů, čímž svého bratra překonala. Peníze, které by se jí nepochybně hodily na dlouhodobou opravu domku, jí však unikly. Prostějovanku přitom předstihla pouze mladinká Lucie, která vařila ve čtvrtek. 

 Paní Renata si dle svých slov k padesátinám nadělila infarkt. Opustila práci v pizzerii a stala se z ní invalidní důchodkyně. Občas si přivydělává jako kurýrka pro pizzerii, kde má kamarádku.

Před samotným natáčením donutila manžela, aby vymaloval. Zbylé čtyři soutěžící při šmejdění ze všeho nejvíce zaujal obří sklípkan Boženka žijící s manželským párem v jejich ložnici.

Renata v kuchyni nijak neexperimentovala a vsadila na jídla, která dobře zná. Zaskočená byla pouze z úkolu týdne, protože avokádo nikdy v kuchyni nevyužila. Nakonec si vzala na pomoc internet a udělala pomazánku, kterou své strávníky přivítala.

Po jídle zbylé soutěžící pozvala na výlet na fotbalové hřiště a na hvězdárnu. Ve výsledku si vyvařila i jednu desítku a dohromady získala 34 bodů, čímž už v pondělí nasadila laťku dosti vysoko. Ve čtvrtek ji však překonala sympatická Lucie.

„Paní Renata rozhodně nevařila špatně, nicméně na mě moc velký dojem neudělala. Během celého týdne taktizovala a vše kritizovala. Bylo na ní vidět, že ty peníze až moc chce,“ ohodnotil výkon jeden z televizních diváků.