Ve čtrnáctém dílu seriálu FOTBAL EXTRA se poprvé přesouváme z krajských soutěží do okresních, které za sebou mají úspěšně odehraný podzim sezóny 2022/2023. Jako první přijde na paškál monitoringu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku podzimní půlmistr okresního přeboru z Vrahovic, který by se v příštím roce také rád dočkal svého místa v rámci I.B třídy Olomouckého KFS. Ve druhé části na vás čeká anketa zbývajících třinácti celků, kterých se už budeme ptát i na jarní odvety.

V předchozích třinácti dílech jsme se kromě ohlédnutí za podzimními výkony prostějovského eskáčka věnovali i regionálním zástupcům v krajském přeboru, následovaly krajské soutěže Olomouckého KFS, které jsme dokončili v rámci minulého vydání. Pokaždé nechybí ohlédnutí od trenérů či funkcionářů, exkluzivní rozhovory, tabulky, hráčské statistiky či redakční komentář. A stejně tak se můžete těšit ještě v dalších týdnech. Notabene jsme do harmonogramu

V nejvyšší okresní soutěži to letos vypadá ještě na velice zajímavou podívanou, protože do boje o titul premianta Přeboru OFS kromě lídra z Vrahovic může reálně promluvit i další čtveřice týmů. Pětice celků v horních patrech tabulky by se po loňském fiasku Vrahovic dala označit jako největší překvapení, přičemž aktérům notně sekundují druhé Olšany. V sezóně 2022/2023 to navíc vypadá, že nepůjde jen o slova o prvenství, ale i o postup, což dodává soutěži na dramatičnosti.

Po úvodním nahlédnutí do okresních soutěží se můžete v příštím čísle těšit už na jízdní řády všech soutěží s regionálním zastoupením, protože dlouhý zimní spánek se blíží ke svému konci. Už poslední březnový víkend nabídne první duely v rámci krajského přeboru a právě okresního přeboru.

I přes start soutěží ale nebude chybět nahlédnutí pod pokličku všech výběrů a těšit se můžete i na různé novinky a zajímavosti z přestupového trhu. Nyní už se ale pohodlně usaďte a zahloubejte k lídrovi podzimní části nejvyšší okresní soutěže.

 

Čtrnáctý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na vítěze podzimní části Přeboru OFS Prostějov z Vrahovic najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vyšlo v pondělí 13. března