Bývaly doby, kdy se v Prostějově chodilo na kvalitní box pravidelně a docela často. Není to ani tak dlouho, vše souviselo s úspěšným působením BC DTJ Prostějov v extralize družstev mužů ČR. Potom však hanácký tým z čím dál víc strádající soutěže vycouval a extraligové zápasy nahradily aspoň občasné jednorázové turnaje.

Dalším z nich se stal galavečer Great Fight Night 4 v Národním sportovním centru PV, který do našeho okresního města umístila promotérská společnost Great by 2J ze severu Moravy s pomocí právě BC DTJ. A nutno říct, že akce to celkově byla velmi atraktivní, z diváckého hlediska nadmíru zajímavá.

Sice se potýkala i s tradičními neduhy podobných událostí, například změn na zápasové kartě ze zdravotních důvodů proběhlo extrémně mnoho a časově zpožděný, v součtu více než pětihodinový program měl pro fanoušky značnou sledovatelskou náročnost. Logickou snahu organizátorů vydělat na celé události co nejvíc peněz nicméně lze chápat.

Na druhou stranu většina utkání dosáhla dobré sportovní kvality, některé duely byly přímo výborné. A jiné alespoň přinesly prostějovská či hanácká derby, pro příznivce lákavá právě tímto. Navíc show okolo připravili pořadatelé opravdu profesionálně působivou, tudíž GFN4 souhrnně vyzněla příznivým dojmem.