Sedmá etapa značení jízdních kol bude pokračovat, a to v úterý 5. 9. 2023. V tento den budou mít cyklisté, kteří pojedou okolo kina Metra 70, šanci nechat si označit a zaregistrovat do celostátní evidence své jízdní kolo, koloběžku nebo kompenzační pomůcku.

 

Strážníci zde pro případné zájemce budou připraveni v době od 15:00 – 18:00 hodin. Značení bude probíhat v modrém stanu městské policie, na zpevněné ploše před kinem Metro 70. Poslední značení se pro zájemce uskuteční dne 7. 9. 2023 v Kolářových sadech (u Hvězdárny) opět ve stejný čas od 15 :00 do 18:00 hodin.

Případní zájemci, kteří by chtěli této služby v terénu využít, by si s sebou měli vzít řádně očištěné jízdní kolo, občanský průkaz a doklad o nabytí jízdního kola, který je možné na místě nahradit čestným prohlášením. I když značení a registrace zaberou v průměru 15 minut, je nutné počítat i s možnou delší čekací dobou, jelikož se mohou tvořit fronty. V případě deštivého počasí nebude značení realizováno z technologických důvodů.