Ve středu 8.12. se uskutečnil první ze čtyř plánovaných turnajů na mobilním kluzišti na náměstí T. G. Masaryka. Pokud si chcete také zahrát, tak neváhejte, vytvořte si svůj tým a přihlaste se na nejbližší turnaje plánované na pátek 22. prosince a dále 5. a 19. ledna.

 

Od rána vyzkoušeli kluznost kamenů a samotného ledu žáci základních a středních škol. V pozdních odpoledních a večerních hodinách se pak rozehrál hlavní turnaj určený všem zájemcům o tento netradiční sport.

Celý curlingový den se vydařil. Vítězem večerního turnaje se stal tým Fling-stones, druhý skončil tým SK Sali a bronzové umístění pro sebe urvali Farmáři. Tím bramborovým týmem se pak stal tým Prasklých gum. „Vítězným týmům gratulujeme a ostatním děkujeme za účast,“ vzkázali organizátoři ze Sportcentra DDM.

Pokud jste byli přítomni a hra se vám zalíbila, neváhejte a vytvořte si svůj tým a přihlaste se na nejbližší turnaje plánované na 22.12. 2023, 5.1. a 19.1. 2024 prostřednictvím přiloženého QR kódu nebo na stránkách www.sportcentrumddm.cz.