Premiéra pod novým koučem Radimem Kučerou proběhne pro fotbalové eskáčko v rámci přípravného duelu ve středu od 11.00 hodin, kdy se na domácí umělé trávě v Olympijské ulici utkají s třetiligovým soupeřem z Třince. Zda se podaří splnit úlohu favorita a pod novým lodivodem začne záchranářská mise úspěšně, bude jasno už krátce po poledni.

Fotbalový klub Třinec je pro Prostějov známým soupeřem, ještě v loňské sezóně se i tento klub ze Slezska pral o udržení ve druhé nejvyšší soutěži. Skončil ale poslední a letošním cílem byl návrat do profi fotbalu. K tomu však nyní má z průběžného desátého místa daleko. I tak ale může být dobrou prověrkou pro domácí celek. V kádru Třince navíc najdeme i řadu známých jmen, která se v Prostějově ukázala. Na podzim totiž ještě v barvách Prostějova působil Jakub Bolf či Lukáš Ciencala. Chybět by neměl ani Martin Vlachovský nebo Dominik Straňák.

Zajímavý souboj to bude i pro domácího Jakuba Habustu, kterého čeká první zápas proti jeho bývalému klubu, kde dokonce plnil roli kapitána. Pokud tak nemáte na středeční dopoledne program, můžete vyrazit za fotbalem.