Fotbalisté eskáčka se po jediném utkání na půdě soupeře v rámci přípravného období znovu vrací před domácí fanoušky. V sobotu odpoledne je čeká už třetí soupeř ze třetí nejvyšší soutěže a rádi by proti rezervě Baníku zapsali vítězství. Duel se odehraje v sobotu 17. února v 10.00 hodin ve sportovním areálu v Olympijské ulici.

Ze třetí nejvyšší soutěže už čekali na Prostějov dva soupeři. Ještě pod koučem Pavlem Zavadilem odehráli utkání proti Startu Brno, které skončilo remízou. Následně si premiéru na lavičce odbyl kouč Radim Kučera, kde však mužstvo prohrálo s Třincem. Nyní by se s postupně končící přípravou rád dostal do lepší pohody společně se svými svěřenci proti rezervě Baníku. Ani teď však nepůjde o nic jednoduchého, domácí čeká ambiciózní celek, který pomýšlí na případný postup do druhé nejvyšší soutěže. Mladíci v kádru soupeře se také jistě budou chtít ukázat a vybojovat si tak místo pro začátek jarní části v základní sestavě.

Otázkou ale zůstává, zda bude mít domácí lodivod k dispozici i případné další posily, o nichž by se mělo jednat. O tom se budete moci sami přesvědčit zhlédnutím zápasu na umělé trávě v Olympijské ulici.