Rekordních bezmála dvě stě tisíc korun se loni vybralo na tradičním plesu spolku Pomáháme tancem. Letos se oblíbený bál bude konat nadcházející sobotu 6. dubna od 19:00 hodin ve Společenském domě v Prostějově. Už za týden se tak uvidí, zda se na loňský úspěch akce podaří navázat i tentokrát. Zúčastníte se?

 

Bavit se a pomáhat. I to by mohl být podtitul dvanáctého ročníku tradičního charitativního plesu Pomáháme tancem, jenž definitivně uzavře letošní plesovou sezónu. „Výtěžek z plesu tentokrát rozdělíme mezi Střední školu, základní školu a mateřskou školu Prostějov v Komenského ulici a Centrum sociálních služeb Prostějov v Lidické ulici. O konkrétním využití získaných finančních prostředků aktuálně jednáme. Již teď je ale jasné, že peníze opět pomohou jak dětem s postižením, tak i seniorům,“ přiblížil Tomáš Lázna z pořádajícího spolku Pomáháme tancem.

Organizátoři se opět snažili připravit zajímavý program, lidé se v něm mohou těšit mimo jiné na tombolu, o hudbu se již počtvrté postará kopřivnická kapela ALFA band. Záštitu nad plesem pak převzala Milada Sokolová, 1. náměstkyně primátora města Prostějova.