Právě se vám dostává do rukou další ze série speciálních příloh PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku s příznačným názvem Život ve městě. V tomto přídavku jsme se společně s představiteli prostějovského magistrátu ohlédli především za uplynulým pololetím letopočtu 2021, které bylo pro všechny občany, ale i firmy a organizace naprosto specifické. Svět nás všech ovlivnila koronavirová pandemie. Ta paralyzovala běžný život a návyky, které jsme dříve považovali za zcela samozřejmé.

Ano, covid-19 zasáhl stavební investice, kulturu, sport, školství i sociální oblast. Už několik týdnů se ale po sérii rozvolnění protiepidemických opatření vrací postupně život i do Prostějova, čemuž jsme samozřejmě rádi. Můžeme se tak věnovat aktivitám, na které jsme byli dříve zvyklí.

Takže jaké bylo uplynulé pololetí v životě Prostějovanů? Co všechno se podařilo a co naopak nám život během covidu-19 upřel nebo vzal úplně? Právě - ale nejen o tom – je dnešní speciální příloha monitorující Život ve městě pěkně na dvaatřiceti zaplněných stránkách!

Klidné čtení a pohodu do dalšího období života přeje kolektiv PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku

 

 

 Speciál vychází 21. června jako součást tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.