Dobré ráno, dnes je středa 19.2.2020
svátek slaví Patrik,
zítra Oldřich
•Žhavé novinky, informace, soutěže a výhry jen
pro vyvolené, kteří se přihlásí k odběru níže...
facebooktwitteryoutubeinstagram
Post by: Redakce

Po takřka dvouměsíční pauze se na stránky PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vrací oblíbený seriál, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie. A v rámci předem daného harmonogramu jsme se již potřetí vrátili v čase a dnes tak pokračujeme ve speciální odnoži s příznačným názvem NÁVRAT ZPÁTKY.

Post by: Redakce

Dnes je mimořádný den a tak ani není divu, že oblíbený seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku vám přináší vskutku výjimečný díl, který přidáváme oproti původnímu harmonogramu navíc jako bonus. A bylo by neslušné, kdybychom právě na samý závěr roku byli ke komukoliv přespříliš upřímní, proto zařazujeme speciální ohlédnutí za vzpomínkami ze zahraničních cest.

Post by: Redakce

Dnes podruhé jsme se v rámci seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie, vrátili v čase. A stálo to za to!

Post by: Redakce

Cesty života nás čas od času svedou do jiné uličky, přičemž leckdy to sice bývá překvapení nemilé, povětšinou si však osud zahraje příjemnou partičku. A právě to druhé je případ dnešního - bonusového - dílu seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který je zaměřený na vše, co se týká regionální gastronomie.

Post by: Redakce

Jeden z naší dvojice usedl ke stolu s pevným názorem na složení svého menu, druhý si nechal kompletně poradit. Nebyla to součást testu restaurace, ale zkrátka to tak vyšlo.
Přistoupili jsme hned k hlavnímu chodu, což se stalo tak trochu omylem, protože jsme si na naše obvyklé dělení předkrmu nevzpomněli, vlastně vzpomněli, ale až po jídle...

Post by: Redakce

Seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku nezastaví ani lednové vločky a jede zvesela dál. Dnes tak nabízí již své čtyřiadvacáté pokračování, které jsme v rámci plánovaného střídání věnovali dle harmonogramu restauračnímu zařízení. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegetariánské restaurace a monitoringu Hanáckých slavností či vánočních trhů.

Post by: Redakce

Již osmnáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který po prázdninovém odloučení už zase jede v podzimních měsících naplno. Nadále se tak díváme na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. 

Post by: Redakce

S týdenním předstihem nabízí seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku své devatenácté pokračování, čímž se tak nezadržitelně blížíme k jubilejní dvacítce. A právě u tohoto čísla, které symbolizuje i letošní výročí založení nejčtenějšího regionálního periodika, najdete avizované bonusy v podobě připravované soutěže mezi čtenáři. Oceňovat budeme také samotné provozovatele. To vše už od příštího dílu, který vyjde 20. listopadu. I proto začínáme listopad nikoliv představením další firmy v průmyslové zóně, ale právě gastronomickou stranou.

Post by: Redakce

Již počtvrté v rámci stále více oblíbenějšího seriálu PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku o jídle a pití nahlížíme pod pokličku místních hostinců. Jak je totiž známo, celý monitoring kolem gurmánství je rozdělen na dvě samostatné, vedle sebe probíhající části. Díváme se totiž „na zoubek“ nejen regionálním restauracím, ale chceme uspokojit i ty z vás, kteří si raději zajdou spíše na pivo než na večeři do komfortnější restaurace.

Post by: Redakce

Již osmnáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který po prázdninovém odloučení už zase jede v podzimních měsících naplno. Nadále se tak díváme na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům. Mezitím pro vás čas od času připravíme nějaké překvapení v podobě návštěvy pizzerie, vegeteriánské restaurace či monitoringu Hanáckých slavností. 

Post by: Redakce

Po hodovém přídavku z minulého vydání pokračuje dnes seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku klasickým dílem, který na stránkách nejčtenějšího regionálního periodika nese pořadové číslo šestnáct. A klasikou přitom zavání i název naší další restaurace, jemuž se gastronomický tým Večerníku podíval na zoubek, tedy lépe řečeno pod pokličku. Na konci letního období se totiž do hlavní role dostalo klasické plzeňské pivo. S radostí lze konstatovat, že originální restaurace v centru Prostějova patří určitě k tomu nejlepšímu, co jsme měli doposud možmost poznat. 

Post by: Redakce

Již čtrnáctým kláním pokračuje seriál PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který si prošel prádzninovou přestávkou, aby se v předminulém vydání na stránky nejčtenějšího regionálního periodika vrátil v plné síle. I s odcházejícím létem jsme totiž odhodlaní dívat se na zoubek nejen regionálním restauracím, ale také místním hostincům či čas od času vám přinést nějaký ten bonus. 

  • Ples Jevíčko
  • gatta
  • Interforst
  • Kendrion
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Předpověď počasí

Předpověď počasí

Přidejte si nás na Facebooku

Anketa - hlavní

Jak jste spokojeni s dosavadním působením primátora statutárního města Prostějov Františka Jury?

2020 plesy
2017 vitejte na svete banner
Speciály Večerníku
2019 tv pohoda banner

 

Barometr

Památky lákají.

V Olomouckém kraji vloni došlo k nejrychlejšímu nárůstu počtu turistů v rámci celého Česka. Vyplývá to z aktuálních dat Českého statistického úřadu. Návštěvnost narostla téměř o devět procent a více lidí zde také přenocovalo. V regionu se vloni ubytovalo přes tři čtvrtě miliónu hostů.

Sabine páchala škody.

Černé předpovědi se vyplnily a orkán s dívčím jménem způsobil výrazné škody i v regionu. Strhával střechy, vyvracel stromy a ničil také elektrická vedení. Škody sčítá i prostějovský magistrát, kvůli dalším škodám byl nucen dokonce na dva dny uzavřít Městský hřbitov.

Osobnost týdne

ZDENĚK IZER
06 pawlovska
Známý bavič a imitátor tentokrát rozechvěl bránice divákům při svém nedělním představení v němčickém kině Oko, u něhož nechyběl ani Večerník

Číslo týdne

1 708


Jde o varování? Také na Prostějovsku se výrazným způsobem zvýšila nezaměstnanost, a to o čtrnáct procent. Aktuálně je na prostějovském „pracáku“ registrováno přes sedmnáct stovek lidí bez práce.

Výrok týdne

„LIDÉ SI NA MĚ UKAZUJÍ PRSTEM“

Redakci se ozval svědek bedihošťského případu skorovraždy. Nešťastný muž J. C. si postěžoval nad chováním spoluobčanů. Někteří jej prý viní ze spoluúčasti...