Jak jistě víte, v měsíci dubnu jsme oslavili 10. výročí existence tematického Servisu pro ženy. Slavíme rádi s vámi, protože jen díky našim čtenářům se seriál těší takové oblibě. U příležitosti tohoto jubilea tak PROSTĚJOVSKÝ Večerník vyhlásil první ze soutěží o netradiční cenu, kterou jste mohli najít ve tištěných vydáních i na www.vecernikpv.cz.

A protože klasických výher je všude dost, hlavním trumfem v tomto klání se stal oběd s naší redaktorkou, která vás po celých deset let provází nejen světem žen, Anetou Křížovou. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku, a kromě předplatného Večerníku na jeden rok a dárkových předmětů nejčtenějšího regionálního periodika se můžete těšit na společný oběd v prosluněném poledni.

Do jedinečné soutěže se hned v premiérovém dějství zapojilo několik desítek čtenářů, ve druhém kole byl zájem ještě větší. Potěšilo nás, že drtivá většina správně odpověděla soutěžní otázku „Kdy měl premiéru Servis pro ženy (dříve Večernice) za B, tedy v dubnu 2011. I ve druhém dějství mohl vyhrát pouze jeden z vás a šťastnou výherkyní se stala Jarmila Písařová. Výherkyni gratulujeme a již brzy bude informována o termínu slavnostního obědu a převzetí výhry.

Soutěže budou celkem tři za sebou, a protože víme, že tuto rubriku čtou ženy i muži, vyzýváme všechny naše čtenáře bez rozdílu věku a pohlaví. Tento týden můžete tedy zkusit ještě jednou své štěstí.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

K SERVISU PRO ŽENY SE PŘIPOJIL ÚSPĚŠNÝ PROJEKT?

a)        ČTI A ZHUBNI

b)        PROMĚNA IMAGE

c)         TANCUJEME S VEČERNÍKEM

Své odpovědi zasílejte do 7. června na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. společně s celým jménem a telefonním číslem. Posléze budeme losovat výherce.

Své odpovědi zasílejte do 11. června na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. společně s celým jménem a telefonním číslem. Případně můžete volat či zaslat SMS na telefonní číslo 608 960 042. Posléze budeme losovat v pořadí třetího výherce.

 

Tematickou stranu SERVIS PRO ŽENY najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 31. května