Olomoučtí policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, a to v souvislosti s prověřováním krádeže sportovního oblečení.

Ke krádeži došlo v úterý 3. ledna okolo 16. hodiny v olomoucké prodejně sportovních potřeb. Dosud neznámý pachatel odcizil bundu a kalhoty v celkové hodnotě téměř 15 000 korun. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, na který trestní zákoník ukládá mimo jiné trest odnětí svobody až na dvě léta.

Vyzýváme muže, zachyceného na videozáznamu, aby se přihlásil na kteroukoliv policejní služebnu nebo kontaktoval bezplatnou telefonní linku 158. Svojí svědeckou výpovědí by mohl značnou měrou přispět k objasnění věci.

Pokud by někdo z občanů muže poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na tel. 974 766 651, emailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Děkujeme za spolupráci.

por. Bc. Petra Vaňharová