Největší svátek květin se vrací. Od 21. do 24. dubna se na Výstavišti Flora Olomouc po dvouleté odmlce koná proslulá květinová a zahradnická výstava Flora Olomouc. Letos na jaře se uskuteční s podtitulem Květy a světy. Součástí bohatého programu je kromě hlavní expozice v pavilonu A či prezentace Českého zahrádkářského svazu také v evropském měřítku ojedinělá výstava vzácných stovky let starých bonsají či oblíbené zahradnické trhy. Pokud patříte mezi nadšence jarní Flory, máte nyní jedinečnou šanci získat vstupenku.


Vstupenku na Floru Olomouc získá hned deset vylosovaných šťastlivců.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA ZNÍ:

CO ZNÁZORNÍ HLAVNÍ EXPOZICE S NÁZVEM KVĚTY A SVĚTY?

a) koloběh vody v přírodě

b) koloběh života

Správnou odpověď naleznete na oficiálních stránkách Flory Olomouc.

Své odpovědi zasílejte prostřednictvím e-mailové adresy Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s heslem „FLORA“. Zavolat svoji odpověď nám můžete také na známé telefonní číslo 582 333 433 či zaslat SMS zprávou na telefonní číslo 608 960 042, případně přijďte osobně do redakce na Vápenici 19.

Na odpovědi čekáme v redakci do čtvrtka 14. dubna do 12:00 hodin. Jména výherců budou zveřejněna v následujícím vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku.