Dubnová PROMĚNA IMAGE od PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku s sebou nese po čase silnější příběh. Vítězkou se stala Dana Doleželová, která si v životě prošla řadou náročných situací. Zaslouží si proto, abychom této statečné ženě pomohli nejen se změnou image, ale ruku v ruce jí dodali sebevědomí, aby měla radost a získala jiskru do života. Cílem našeho snažení není totiž jen pouhá změna vzhledu, ale vnitřní rozkvět každého, kdo si našímprojektem projde, protože k čemu obměněný vzhled, když v duši chybí sluníčko, radost a motivace. A to je právě jeden z důvodů, proč vůbec seriál proměn dál pokračuje. Zdařilý výsledek netěší jen nás, o čemž svědčí neutuchající zájem z celé republiky i ze Slovenska, neustále totiž do redakce přicházejí další a další žádosti. A co stojí za přihláškou vítězky dubnového dílu, který je již devětašedesátý v pořadí historie celého projektu?

Takzvanou vítězkou se beze srandy stala Dana Doleželová z Prostějova, která má 50 let, je v invalidním důchodu, k tomu uklízí a brigádně obsluhuje v pivnici. „Viděla jsem minulou proměnu Dany Kyškové, která vypadala fantasticky, tak jsem si řekla, že to je asi to, co potřebuji, to bude ten nový impulz do života. Už jsem ani nepředpokládala, že se mi ozvete, o to větší radost jsem měla. Děkuji za to, že jste mě vybrali,“ znělo nadšeně z mobilního telefonu.

Volba na dubnovou vítězku padla na základě jejího silného příběhu. „Život se se mnou nepáral, snad nic mi nešlo jednoduše. Jak v dětství, tak v manželství to bylo náročné a podepsalo se to na mně. Byla mi diagnostikována rakovina prsu. Mám za sebou hodně stresu v životě, z toho také vzešla moje nemoc, ale snažím se nic špatného si nepřipouštět. Nemoc a všechno kolem toho jsem zvládla, ale dalo mi to hodně zabrat. A právě PROMĚNU IMAGE jsem si vysnila jako nový smysl a start do života,“ popsala svůj příběh Dana Doleželová.

A co nám na sebe dále prozradila? „Mám dva syny, hodnou snachu, čerstvého vnoučka a tříletou vnučku. Ve svém volném čase ráda peču, zaměřuji se na dorty, pěstuji květinky, zeleninku a dělám vše, co mě nadchne. Kromě toho se starám o zvířátka, mám psa, tři kočky, křečka a zebřičky,“ uvedla sympatická vítězka. Již po mobilním telefonu sršela energií, kterou by jí mohli mnozí závidět. Je dobré slyšet, že se člověk nevzdává, i když si s ním život pořádně zahrává. Tým expertů PROSTĚJOVSKÉHO Večerníků se ji bude prostřednictvím proměny snažit posunout dále, aby mohla začít novou životní etapu. Během celého dne projde řadou změn. Začneme výběrem oblečení, poté vybereme brýle, následovat bude líčení a na závěr změna účesu. To vše pod dohledem fotografa a kameramana. Paní Doleželová však není žádným nováčkem v péči o sebe. „Ráda o sebe pečuji, líčím se, chodím ke kadeřníkovi, nechávám si upravit obočí a vůbec vím, že je nutné se o sebe starat, zvláštně v mém věku. Cítím se nejlépe ve sportovním oblečení, ale mám ráda i elegantní módu. Chci obnovovat šatník, nechci vypadat usedle, takže se těším i na to, že mi poradíte,“ sdělila s nadšením paní Doleželová. „Proměny se vůbec nebojím, velice se těším. Věřím, že si společně užijeme spoustu legrace. Už kdysi mě odchytl kameraman v Praze na hlavním nádraží a začali mě natáčet do pořadu ‚Nikdo není perfektní‘, takže jsem byla v televizi a teď budu v novinách. Mám radost,“ uzavřela své představení paní Dana Doleželová. A vy se již brzy můžete těšit na novou vizáž naší dubnové vítězky.

Březnovou vítězku seriálu PROMĚNA IMAGE odtajníme již v příštím čísle tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Vše bude také důkladně zdokumentováno a zveřejněno na internetových stránkách www.vecernikpv.cz, kde se můžete těšit také na videoreportáž.

 

 

 

 

Tematickou stranu PROMĚNA IMAGE najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vyšel v pondělí 25. dubna