Vážení tenisoví přátelé,

Projekty, za kterými stojí naše agentura TK PLUS, se snažíme dělat ke spokojnosti našich partnerů, záleží nám na prezentaci města Prostějova, Olomouckého kraje, je dobře, když svým věhlasem překročí hranice České republiky. Mezi takové patří tenisový turnaj.

Rád bych připomenul několik dat, která vstoupila do historie našeho turnaje. V roce 1998 Živnostenská banka vystřídala v roli titulárního partnera mužského turnaje společnost Centrotex. V roce 2007 vstoupila na český trh UniCredit Bank Czech Republic, vznikla spojením Živnostenské banky a HVB Bank, od začátku měla dominantní postavení na bankovní scéně. Náš turnaj nesl název tohoto prestižního bankovního domu a letos se po čtyřech letech naše cesty zase spojily. Od roku 2001 má prostějovský turnaj statut Czech Open, tato důvěra je podpořena dlouholetou spoluprací s Českým tenisovým svazem a jeho prezidentem Ivem Kaderkou.

Dovolte mi jedno připomenutí. Loni to bylo třicet let, co v roce 1991 nové klubové vedení v čele s Dr. Miroslavem Černoškem začalo navazovat na velkou tradici tenisu na Hané a za pár let se prostějovský klub stal nejlepším u nás. Dokonalá práce s mládeží, vytváření podmínek pro výchovu nových tenisových talentů, činnost tréninkového střediska mládeže, stejně jako střediska vrcholového tenisu, Národního tenisového centra Morava a následné výsledky na republikových šampionátech přinesly našemu klubu zasloužený věhlas. Náš challenger patřil od prvních ročníků mezi nejlepší ve své kategorii a vážíme si také toho, že pět Čechů, kteří se dostali do Top Ten a představili se na našem turnaji – Karel Nováček, Petr Korda, Jiří Novák, Radek Štěpánek a Tomáš Berdych jsou spojeni s Prostějovem, získali mistrovské tituly v prostějovském dresu. Co to potvrzuje? Že náš turnaj měl vždycky dokonalý management a že se tradičně potvrzovala vizionářská filozofie bankovního domu i Mirka Černoška,

Projekty, za kterými stojí naše agentura TK PLUS, se snažíme dělat ke spokojnosti našich obchodních partnerů, záleží nám na dokonalé prezentaci regionu, Statutárního města Prostějov, Olomouckého kraje, je dobře, když svým věhlasem překročí hranice České republiky. Rád bych poděkoval obchodním partnerům, kteří stojí za UniCredit Czech Open a přeji vám všem dokonalý tenisový zážitek. Už pět let čekáme, až na centrálním dvorci Národního tenisového centra Morava zvedne vítězný pohár další Čech. Takovou tečku by si všichni, kteří stojí za naším turnajem, zasloužili.

Petr CHYTIL,

jednatel TK PLUS

 

Speciální příloha nejen k tenisovému turnaji UniCredit Czech Open je součástí tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, který vychází v pondělí 30. května