V kempu Žralok v Plumlově se chystá v pořadí již čtvrtý ročník Setkání kreslířů černého humoru a karikaturistů. Opět se můžete těšit na komické výtvory řady známých českých i zahraničních autorů kresleného humoru. Současně uvidíte další kousek, který přibude k expozici s názvem Žraločí epopej Jana Tatarky, pořadatele akce.

V Plumlově se chystá tradiční Setkání kreslířů černého humoru a karikaturistů, v rámci něhož proběhne výstava kresleného humoru Klubu kreslířů a humoristů České republiky. Každoročně se mění téma výstavy, které je uplatněno ve výtvorech kreslířů.

„Téma výstavy bude Neřesti, jídlo a pití. Kreslený humor si návštěvníci kempu budou moci prohlédnout až do konce října, kdy výstava končí. Akce se tradičně zúčastní známí autoři českého, ale i zahraničního kresleného humoru,“ prozradil organizátor akce Jan Tatarka.

Kromě výstavy se v kempu Žralok každé léto rozšiřuje také Tatarkova expozice s názvem Žraločí epopej. „Tato Epopej představuje plátno o rozměrech 12 x 3,5 metru s výjevem žraní a lokání, k níž i tento rok přibude další moje kreslená postava, již členové Klubu kreslířů a humoristů odhalí v odpoledních hodinách,“ doplnil známý kreslíř i vydavatel nejrůznějších magazínů a časopisů.

Určitě tedy bude opět veselo, tak dorazte!

 

KDY: SOBOTA 30. ČERVENCE, 15:00 HODIN

KDE: KEMP ŽRALOK, PLUMLOV