Včerejší fotbalový duel v Kostelci toho nabídl opravdu hodně a nádech regionálního souboje byl ve vzduchu jasně cítit. Dvě cílevědomá mužstva si to tak na férovku rozdala o další tři body do tabulky a k dobrému výkonu je hnal zaplněný areál.

Poločas plný zajímavých fotbalových akcí ale ve druhém vystřídala spíše řada emocí, které ze sebe potřebovali dostat nejen hráči, ale i fanoušci. Nutno dodat, že sudí napjatou atmosféru nezvládli dostatečně ukočírovat a zůstal tak prostor na zbytečné hádky a další zákroky.

Emotivní závěr duelu tomu pak dodal jen korunu a když domácí nevyužili možnosti na definitivní hřebíček do rakve, přišlo vyrovnání, které však brzy přešlo ve zlost, protože sudí odpískal ofsajdové postavení. To už bouchly saze nejen na hřišti ale především v okolí hřiště u hostujících fanoušků. Velké štěstí, že v Kostelci fungovala pořadatelská služba na jedničku, protože někteří z diváků vypadali, že by to jen u slovních urážek neskončilo. Vše ale dopadlo v pořádku a pár minut po zápase se už opět všichni bavili. Jak fanoušci, tak hráči, a tak by to mělo být. Emoce dělají z fotbalu pravý sport, ale stále musí zůstat v rovině na hřišti a mimo něj už nepatří.