Policisté dálničního oddělení Kocourovec se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc vedoucí k objasnění dopravní nehody.

V pondělí 7. listopadu 2022 kolem půl osmé ráno měl doposud neustanovený řidič červeného nákladního vozidla s návěsem žluté barvy při jízdě na 13,5. km dálnice D46 poblíž Brodku u Prostějova ve směru od Prostějova na Brno zapříčinit poškození osobního vozidla Hyundai. „Řidič nákladního vozidla přejížděl z pravého jízdního pruhu do levého, přičemž ohrozil řidiče osobního vozidla jedoucího v levém pruhu. Vzápětí došlo ke střetu mezi zadní levou stranou návěsu a pravou částí vozidla Hyundai. Řidič nezjištěného nákladního vozidla po nehodě nezastavil a pokračoval v jízdě dál směrem na Vyškov,“ popsal nehodu Libor Hejtman, tiskový mluvčí Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje.

„V této souvislosti se obracíme na případné svědky, kteří by mohli mít poznatky k dopravní nehodě, a pomohli by ustanovit nezjištěné nákladní vozidlo či řidiče,“ vyzývá Hejtman veřejnost.

Pokud jste něco viděli, můžete se přihlásit na známou linku 158, nebo osobně, telefonicky či e-mailem kontaktovali přímo policisty dálničního oddělení Kocourovec, Přáslavice – Kocourovec 19, tel: 974 762 751, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..