Hned dvakrát během jednoho dne kradla pětadvacetiletá žena v prodejně v centru Prostějova. Poprvé měla štěstí, podruhé však byla zadržena ostrahou.

Mladá zlodějka navštívila inkriminovaný obchod poprvé před devátou hodinou ranní. Ke krádeži využila dětský kočárek, do kterého nepozorovaně ukryla čtyři lahve značkového alkoholu v ceně téměř 6 500 korun a úspěšně s nimi vyjela z obchodu.

Namlsána úspěchem se sebevědomím posilněným alkoholem zkusila téhož dne štěstí ještě jednou. Do prodejny znovu vstoupila po třinácté hodině, tentokrát už bez kočárku. Rovnou do tašky pak ukládala z regálů potraviny a drogistické zboží v ceně půldruhého tisíce. Tentokrát už se jí však bez placení odejít nepodařilo. „Přivolaná hlídka zjistila, že žena odcizila zboží za bezmála osm tisíc korun,“ sdělil Večerníku zastupující tiskový mluvčí prostějovských strážníků Petr Zapletal a dodal: „Pachatelka se k oběma krádežím přiznala a její chování bylo pro podezření z přestupku proti majetku oznámeno správnímu orgánu.“