Nejen ke skončeným Vánocům, ale i do nového roku bychom si měli popřát hlavně to zdraví, které je v poslední době opravdu vratké. Po dvou letech s epidemií koronaviru se totiž rozmohla chřipková epidemie, která nyní řádí ve velkém a nepříjemné zimní počasí tomu jen nahrává.

Do toho se řeší i nedostatek léků, především pro ty nejmenší a starostí je tak více než dost. Do toho i řadu z nás trápí i jiné komplikace. A za peníze i cokoliv jiného si to nejdůležitější stejně nekoupíte.

Už to přitom vypadalo, že nyní přijde snad období alespoň částečného klidu, které by se po dvou letech hodilo, ale není tomu tak. Jistě tomu i silně nahrála oslabená imunita dětí. Po čase, kdy strávili více času doma než ve škole a při svých různých aktivitách se to muselo někdo projevit. Nyní tak hned první chřipková vlna, na jaké jsme byli dříve svým způsobem zvyklí, trhá rekordy v počtu nemocných.

Všichni bychom si tak do nového roku zasloužili hlavně zdravíčko, které toho za poslední dobu muselo opravdu hodně zvládnout. S dobrým zdravotním stavem pak přijdou i další pozitivní zprávy.