Svatopluk Ordelt, práce všeho druhu? V prostějovské házené toto přirovnání rozhodně platí. Jeden z vedoucích činovníků oddílu Sokola II je od začátku aktuální sezóny i hlavním trenérem druholigového A-mužstva. A jakmile v souvislosti s domácím střetnutím něco nefunguje, hned se ochotně hrne do akce.

Ještě před startem sobotního duelu proti Kuřimi a pak o poločasové přestávce takto řešil kromě vedení svého týmu a jeho koučování také příliš děravou síť v jedné z branek. Na nadměrně velké proluky u tyčí, kterými by mohl prolétnout míč, opakovaně upozorňovali rozhodčí. Jedním z nich mimochodem byl někdejší interligový kanonýr Kostelce na Hané Marek Tůma.

Svaťa tedy vytáhl z klubového arzenálu taštičku s nouzovým vybavením, naběhl do kasy a s pomocí gólmanů Jakuba Hromka i Jiřího Sladovníka se jal opravovat za pomoci jak špagátků, tak izolepy. Až byla problémová síť ve svatyni konečně v pořádku. Od svěřenců se pak dočkal během návratu na lavičku zaslouženě uznalého potlesku, někteří plejeři přidali též trochu zdravého hecování. Jen to vítězství v závěru poněkud chybělo...