Žehlete róby, vytahujte obleky, leštěte boty! Již tento čtvrtek 27. dubna od 19:00 hodin se uskuteční módní fashion show Doteky módy 2023. Večer v Městském divadle v Prostějově bude přehlídkou současné studentské tvorby zdejší Střední školy designu a módy, k vidění bude ovšem i tvorba profesionálů.

 

Diváci budou v letošním, jedenadvacátém ročníku moci obdivovat módní kolekci prostějovské absolventky Adély Dvořákové. Tyto mladistvé a odvážné návrhy může obecenstvo srovnat s módní tvorbou zkušené oděvní návrhářky Ivety Řádkové či designéra Petra Kaloudy. Moderátorem večera bude netradičně herec Marek Vašut, což jistě ocení zejména dámské publikum.

„Přípravy na galavečer Doteky módy právě vrcholí. Budeme moc rádi, pokud nás lidé přijdou podpořit a užijí si večer plný krásy, extravagance či zajímavých oděvních nápadů a odnesou si inspiraci i pro svůj šatník. Pokud se diváci dobře pobaví, bude to pro nás ta největší odměna,“ vzkázala za všechny organizátory ředitelka pořádající SŠDAM Blanka Čechová.

Divákům se v tento večer představí nejen studenti, ale také bývalí absolventi prostějovské „oděvky“. „Již nyní můžeme diváky nalákat na módní přehlídku Ivety Řádkové nebo módního stylistu a designera Petra Kaloudu,“ pozvala všechny Čechová.  

Vstupenky si můžete zakoupit na pokladně divadla, ale i on-line na www.divadloprostejov.cz.

 

Kdo vyhrál dvě vstupenky na Doteky módy?

PROSTĚJOVSKÝ Večerník je i letos mediálním partnerem Doteků módy, díky čemuž měli dva z vás možnost získat dvě vstupenky na tuto akci. Stačilo správně zodpovědět otázku, ve kterém filmu ztvárnil Marek Vašut hlavní postavu boxera Vildy Jakuba, což byla jeho průlomová role v kariéře? Správná odpověď byla za B) PĚSTI VE TMĚ. Ze správných odpovědí jsme vylosovali dvě výherkyně, které si mohou vstupenky vyzvednout do středy na adresách redakce Večerníku: Vrahovická 41d, případně Průmyslová 20a v Prostějově.

Výherkyně naší soutěže jsou: Helena Strouhalová, Vrahovice a Věra Hladká, Čehovice.

 

16 lista moda