V průběhu uplynulého týdne jste mohli hlasovat v prvním semifinálovém kole soutěže „O nejoriginálnější tablo PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku“. Jelikož došlo k záměně fotografie a textu u jednoho z tabel, mohli jste nakonec volit pouze ze sedmi tříd. Dvě „poškozená“ byla přeřazena v rámci objektivity hlasování do 2. kola. A jak to tedy všechno napoprvé dopadlo?

Výsledky na prvních čtyřech místech byly po sečtení všech došlých hlasů z SMS zpráv, e-mailové korespondence a internetového klikání velice těsné. Jen o pouhých devět hlasů zvítězila třída 4.B z prostějovské „zdravky“, o onen těsný kousek zpět zůstali strojaři ze SOŠP a SOUS, o dalších 17 přívrženců méně získala třída M4 ze stejné školy. Do finále pak ještě celkem jednoznačně postoupila třída 4.A z Gymnázia Jiřího Wolkera v Prostějově. Naopak trio zbývajících zůstalo hodně vzadu, v konečném součtu totiž nepřesáhlo ani stovku přívrženců. Nepopulární poslední příčku obsadila 4.B z Obchodní akademie.

Co nás potěšilo, je návštěvnost 1. kola, na jehož odkaz zavítalo přesně 15 105 uživatelů! A to je pro start soutěže velice dobré číslo, z něhož se těšíme a vám děkujeme.

Jak to dopadne ve druhém dějství, do něhož se tedy zapojí devět adeptů? Který kvintet se bude radovat a čtveřice naopak zůstane pod čarou? Favority lze těžko odhadovat, vše je otevřené. A v rukou to máte vy, čtenáři internetového serveru www.vecernikpv.cz a tištěného vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku. Právě vaše hlasy rozhodnou! Tak se připravte, startujeme klání číslo dvě!

 

KONEČNÉ POŘADÍ 1. KOLA

1. 4.B, Střední zdravotnická škola (In style boutique, nám. T.G.Masaryka) 521 hlasů

2. Strojaři, SOŠP a SOUS (Cyklo Vačkář, Uprkova ulice) 512 hlasů

3. M4, SOŠP a SOUS (pekařství MaM, Žižkovo náměstí) 495 hlasů

4. 4.A, Gymnázium Jiřího Wolkera (bývalé Levné knihy, nám. T.G.Masaryka) 487 hlasů

5. 6. N, RG a ZŠ Otto Wichterleho (XoXo fashion, nám. E. Husserla) 94 hlasů

6. 4. B, SŠ Trivis, (prodejna T-Mobile, nám. T.G.Masaryka) 91 hlasů

7. 4. B, Obchodní akademie (Ráj Drogerie, nám. T.G.Masaryka) 51 hlasů

 

CO MŮŽETE ZÍSKAT?

 I. místo  CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 104 900 Kč 

  • volný vstup pro celou třídu na 1 den mezinárodního hudebního festivalu KELTSKÁ NOC 2023 - PLUMLOV (20. až 22. července 2023 v kempu Žralok) v hodnotě 17 700 korun )

  • kosmetické balíčky pro celou třídu od firmy ANNABIS v hodnotě 6 000 korun (www.annabis.cz) 
  • volný vstup na prohlídku ZÁMKU A EXPOZICE SVĚRÁKŮ v Čechách pod Kosířem pro celou třídu v hodnotě 4 200 korun (www.zamekcechy.cz)

  • pizza pro celou třídu (cca 25 ks) od společnosti VOSÍME.CZ v hodnotě 4 000 korun (vosime.cz)

  • voucher na konzumaci k návštěvě restaurace PROSTĚJOVSKÝ ŠNYT pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.snytpv.cz)

  • celoroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 12 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 70 000 korun!

   

 

 

II. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 60 050 Kč

  • autobusový výlet na HRAD ŠTERNBERK v hodnotě 10 000 korun (www.hrad-sternberk.cz a www.autobusykonecny.cz)

  • sud piva z prodejny PROSTĚJOVSKÝ PRAMEN a volný vstup na exkurzi do minipivovaru v Náměšti na Hané s degustací v hodnotě 5 000 korun
  •  volný vstup na po dohodě zvolené představení pro celou třídu v kině METRO 70 v hodnotě 4 500 korun (www.metro70.cz)

  •  kebab pro celou třídu (cca 30 ks á 100 Kč) od společnosti KEBAB HOUSE v hodnotě 3 000 korun (kebab.hause.prostejov)

  • voucher pro jednorázový vstup do prostějovského aquaparku v Krasické ulici pro celou třídu v hodnotě 3 000 korun (www.dsp-pv.cz)

  • půlroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 6 kalendářních měsíců pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 35 000 korun!

     

 

 

III. místo CENY V CELKOVÉ HODNOTĚ 36 700 Kč

  • volný vstup pro celou třídu na festival ROCK MAIER FEST – ROCK MEMORY OF XVI. (15. července 2023, pláž U Vrbiček) v hodnotě 4 500 korun (www.hittrade.cz)

  • volný vstup pro celou třídu do ZOO Olomouc v hodnotě 4 200 korun (www.zoo-olomouc.cz)

  • volný vstup na bowling pro celou třídu v Bowling Palace v prostějovské ulici Újezd v hodnotě 4 000 korun (www.bowlingpalace.cz)

  • volný vstup pro celou třídu na po dohodě zvolené představení v letním kině Mostkovice v hodnotě 3 000 korun (www.letnikino.cz)

  • pivo z Pivovaru JADRNÍČEK v hodnotě 1 000 korun (www.pivovarjadrnicek.cz)

  • čtvrtroční předplatné PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku na 3 kalendářní měsíce pro celou třídu včetně třídní učitelky a ředitele/-ky školy a reklamní předměty v celkové hodnotě 20 000 korun!

 19 rockofmemory19 metro7019 zamek cechypk  19 vosime19 snyt19 vecernik  

 

 

Ve 2. semifinálové kole můžete hlasovat PRÁVĚ ZDE!

  

Další informace: Pravidla soutěže | Ceny soutěže

19 web tabla lista partneru