V rámci Prostějovského kulturního léta proběhly zatím tři módní přehlídky, do jejichž realizace se zapojily místní firmy i butiky spojené s odíváním a módou. A ukázalo se, že je co nabídnout. Módní přehlídky se setkaly s velkým ohlasem publika, a proto se letos koná už čtvrtá v řadě.

„Obrátili jsme se opět nejen na prostějovské výrobce oděvů, ale také na prodejce ze zajímavých butiků či obchodů s oděvy či doplňky, aby nás, pokud mají zájem se prezentovat, kontaktovali,“ informovala speciální přílohu Večerníku první náměstkyně primátora Milada Sokolová s tím, že letošní přehlídka se uskuteční 24. srpna od 18.30 hodin na prostějovském hlavním náměstí.

Veřejnosti se opět představí tradiční účastníci, a sice firma RW FASHION STYLE, Magnolia móda, Spodní prádlo Marcela Hlobilová. Své modely předvedou studenti a studentky Střední školy designu a módy a sen všech nevěst se pokusí splnit modelky v šatech svatebního salonu MARYLIN. „Jako host vystoupí muzikant, zpěvák, herec, dramaturg, režisér, člen věhlasné klezmerové kapely Létající rabín a prostějovský rodák Miroslav Ondra,“ přidala perličku Sokolová.