Po velmi vydařeném červencovém bleším trhu, kdy prodejci obsadili skoro celou tržnici, pořádá prostějovský galerista Jindřich Skácel další díl této oblíbené akce pro sběratele, vyznavače „retro“ doby či milovníky umění. Ano, další letní „blešák“ se uskuteční již tuto neděli!

V neděli 13. srpna se koná další sběratelský a bleší trh na prostějovské tržnici u Špalíčku. „Zájemců o tuto akci přibývá jak mezi prodejci, tak návštěvníky. Těším se na další setkání se všemi sběrateli už tuto neděli, s bleším trhem začínáme od osmi hodin a jako vždy ho ukončíme v jedenáct hodin,“ uvedl pro Večerník Jindřich Skácel, galerista a hlavní organizátor bleších trhů v Prostějově.

„V nabídce bude v neděli spousta krásných sběratelských předmětů, obrazů, starožitností, porcelánu, historického skla, hodinek, stříbra, hraček a další velké množství sběratelského materiálu,“ dodává Jindřich Skácel.

Na to vše se už teď můžete těšit, nový bleší trh začíná už tuto neděli 13. srpna v 8.00 hodin! Vstup pro návštěvníky je zdarma, prodávající si mohou objednat stoly přímo u Jindřicha Skácela na telefonním čísle 608 805 775.