K emoční výměně názorů došlo v noci v jednom z prostějovských bytů mezi pětatřicetiletým mužem a jeho o osmnáct let mladší přítelkyní či kamarádkou.

Padla dokonce i nejedna facka, což mladistvá dívka odnesla pořádným monoklem. Otec, který si pro svoji dceru přijel, ji odvezl do nemocnice...

 Strážníci Městské policie Prostějov vyjížděli v neděli 20. srpna před jednou hodinou v noci řešit fyzické napadení, které se odehrálo na sídlišti nedaleko centra města. Konflikt uvnitř bytu mezi pětatřicetiletým mužem a sedmnáctiletou slečnou přerostl ve fyzické napadení.

Policisté nesdělili, v jakém vzájemném vztahu jsou pachatel napadení s mladou dívkou, takže se lze jen domnívat, zda-li šlo o milenecký pár či kamarádský vztah. Pro zraněnou slečnu ale nakonec přijel její otec, načež si dívku odvezl domů.

„Nejprve přišly na řadu slovní neshody, muž se neovládl a dal slečně facku. Následkem útoku bylo drobné poranění a podlitina pod levým okem. Pro dívku si skutečně přišel její otec, který ji doprovodil do nemocnice na lékařské ošetření. Při podání vysvětlení se agresor ke svému činu hlídce přiznal,“ prozradil k události vrchní inspektor prostějovské městské policie Petr Zapletal z s tím, že celý případ byl po zadokumentování oznámen správnímu orgánu pro podezření z přestupku proti občanskému soužití.