Předposlední turnaj florbalových dorostenců FBC Playmakers čekal o víkendu svěřence trenéra Brumlíka. Tým měl na programu dohrávky s Litovlí a s Uničovem „B“. Zápasy byly původně odloženy kvůli marodce soupeřů. Vinou právě marodky, ale hlavně velikonočních svátků, však byl na turnaji nakonec nejméně početný právě tým Playmakerů. Do Hanáckých Benátek nakonec dorazilo pouze osm hráčů do pole a brankář.

První zápas sehráli dorostenci proti Litovli. Ta bývá na svém hřišti – hrálo se ve sportovní hale ZŠ Vítězná Litovel – velmi silná. A potvrdilo se to i nyní. Po první třetině byl stav 1:3, po druhé 2:6. V půlce třetí třetiny, ve 30. minutě, se tým dostal na kontaktních 4:6 zásluhou branky Jana Kostelanského. To bylo ale ze strany Prostějova vše: Litovel přidal další dvě trefy a vyhrál 4:8. Po jednozápasové pauze čekal na Prostějov tým Uničova „B“. I přes velkou snahu a bojovnost Playmakerů skóre postupně narůstalo ve prospěch soupeře. V závěru nepočetným Playmakerům došly síly a během minuty a půl inkasovali třikrát. Konečné skóre bylo 9:0 pro Uničov „B“.
Poslední turnaj sezóny 2023/2024 dorost FBC Playmakers Prostějov odehraje už v sobotu 6. dubna ve Velké Bystřici. V 11.30 se zde utká s Lipníkem nad Bečvou, a sezónu zakončí zápasem od 11.50 s Droždínem. V tabulce se už Playmakeři nemohou posunout: Na šesté Hranice tým ztrácí sedm bodů, na devátý Droždín má naopak třináctibodový náskok.

 

DOROST – Olomoucká liga dorostenců

FBC Playmakers Prostějov – FBC TJ Tatran Litovel 4:8 (1:3, 1:3, 2:2)
Branky Prostějova: Smítal (Kostelanský), Smítal, Mauler (Smítal), Kostelanský (Mauler). Rozhodčí: Zdeněk Šenk, David Havlena. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Průběh: 0:1, 1:1, 1:4, 2:4, 2:6, 4:6, 4:8.

FBC Playmakers Prostějov – FBC ZŠ Uničov „B“ 0:9 (0:2, 0:2, 0:5)
Branky Prostějova: - . Rozhodčí: David Havlena, Zdeněk Šenk. Vyloučení: 0:1. Bez využití. Průběh: 0:9.
Sestava: Cetkovský – Lemon, Marek, Šebesta – Kostelanský, Mauler, Soukal, Smítal, Sedlák. Trenér: Lukáš Brumlík