Loni to byla v regionu akce s vůbec největší návštěvností za celý rok. Pohádkovému lesu Spolku Plumlovských nadšenců se podařilo trefit do doby, kdy nadpřirozené bytosti nemusely do karantény, a podívat se na ně přišlo zhruba sedm stovek dětí a další stovky jejich rodičů.  Jak tomu bude letos?

 

Nadcházející sobotu 21. srpna pořádá Spolek Plumlovských nadšenců Pohádkový les. Zahájení akce je naplánováno v plumlovském kempu Žralok u Podhradského rybníka na 13:30 hodin, kdy bude otevřen vstup do lesa. Spolu s tím zahájí svoji produkci v kempu skupina Marbo, která bude provázet celým odpolednem. Ve 14:15 hodin se děti dočkají veleoblíbené hasičské pěny, to samé bude připraveno o dvě hodiny později. V 17:00 hodin bude uzavřen vstup do pohádkového lesa, o půl hodiny později začne v kempu Biketrialshow. Od 18:30 hodin se představí místní hasiči ukázkou zásahu. Vše by mělo skončit zhruba ve 20:00 hodin.

Ve skutečně bohatém doprovodném programu budou připraveny například projížďky na koních, výstava hasičské techniky, kreslení křídami, malování na obličej, pohádková tombola, lesní bar, nafukovací a skákací atrakce a spousta soutěží a odměn. Chybět nebudou rozsáhlý stánkový prodej a bohaté občerstvení. „Všechny pohádkové bytosti, které budou opět jiné než v předchozích letech, se na všechny návštěvníky už moc těší,“ vzkázal prezident pořádajícího spolku Marek Otruba.