Svoboda je skvělá věc. Ale i ve jménu boje za svobodu lze na lidech napáchat strašlivé škody. To se naplno ukázalo při případu jedné učitelky z Anglie. Tato bojovnice za liberální ideály označila za ohavné, pokud student nazval svoji spolužačku dívkou, přestože se ona sama chápe spíše jako kočka.

Dokážete si představit zkoušku u takové kantorky, která vám vynadá za to, že odmítnete mňoukající dívku považovat za kočku? Stačí, když se holka prohlásí za čtyřnohého mazlíčka, předstoupí před tabuli a začne mňoukat. Samozřejmě by normálně putovala do nějakého ústavu. Ale pokročilá paní učitelka by něco takového nikdy nepřipustila! V moderní společnosti, v níž se dívky mohou identifikovat jako chlapci a chlapci třeba jako dinosauři, by podle ní taková diskriminace nebyla možná! A tak by pro dívku, která se cítí být kočkou, zajistila asistenta pedagoga, který by její odpovědi správně přeložil. Díky tomu by i mňoukající dívka mohla bez problémů postoupit do dalšího ročníku…

Zdravý rozum však stále velí, že pokud se někdo považuje za zvíře, pak nemá ve škole co dělat a musí se léčit. A pokud si někdo myslí něco jiného, ať dá své dítě třeba do útulku. Nebo v případě, že se domnívá, že zvládne nachytat dost myší, může ho v dospělosti třeba vypustit do volné přírody…

Ale to už bychom pomalu přistupovali na podivnou hru, s níž přišli fanoušci termínu gender. Co to je? Gender je něco jako pohlaví, ale na rozdíl od něj není vrozené, ale získáváme ho prý až v průběhu života. Pro tyto lidi je jedno, zda se narodíte jako dívka, či chlapec, své pohlaví si můžete v průběhu života kdykoliv dle svého vlastního přesvědčení změnit. A to i několikrát!

Jisté je, že lidé se z blahobytu nudí a podobné experimenty stejně jako rozvolněná výchova se na některých dětech následně podepisují opravdu hrozným způsobem. Pokud rodiče svým potomkům vezmou prakticky všechny mantinely, nedají jím volnost a svobodu. Naopak uvrhnou je do nejistoty, kdy nebudou vědět, kdo jsou, kam patří, co mohou, co musí a co nesmí. A to je strašná situace.

Horší už je pouze jediná věc. Pokud někdo sám sebe vidí jako člověka, ale ve skutečnosti se chová jako nelidské hovado…