Fotbalové soutěže se už brzy „uloží“ k zimnímu spánku, který potrvá až do konce března. O sportovní zábavu nouze nebude a postarají se o ni další sportovci, kterých v Prostějově najdeme opravdu přehršel. Časté zmínky o sportovním městě totiž nejsou jen planými řečmi. Hokej, volejbal, basketbal, florbal, korfbal, házená, je toho ještě mnohem víc. Zkrátka záruka, že sportovně město žije, ať je léto, nebo zima.

Zajímavé bude jistě sledovat obhajobu extraligových titulů volejbalistek či hráček a hráčů korfbalu, kterým pomalu startuje nový ročník plný očekávání. Zda se jim podaří na obrovský úspěch z loňského roku navázat, či přijde mistrovská kocovina, ukáží až následující měsíce, ve kterých se mohou fanoušci těšit na řadu zajímavých bitev.

Úspěch z loňského ročníku chtějí minimálně zopakovat a ideálně vylepšit i hokejisté, kteří oproti předešlé sezóně prošli velkou obměnou. Minimálně na papíře však vypadá mužstvo velice slibně a zásadní bude, aby to v klíčových fázích sezóny dokázalo prodat i na ledě. Hlavně aby se mu vyhnula početná marodka z konce loňského roku.

O co nejlepší umístění a výsledky se ale budou snažit i další sportovci. Basketbalisté budou chtít dokázat projít do lepší skupiny v rámci druhé nejvyšší soutěže. Házenkáři Prostějova a Kostelce budou chtít také čeřit vody a předvést se v pozitivním světle budou chtít i florbalisté, stolní tenisté a další. Je se tak opravdu na co těšit a pro sportovního fanouška jedině dobře.