Tradiční seriál FOTBAL EXTRA pokračuje již 11. dílem, v němž se věnujeme monitoringu podzimní části soutěžního ročníku 2022/2023. A ani dnes vás neochudíme o další dvoustranu věnovanou této nejoblíbenější hře. Zatím jste se dočkali souhrnů všech soutěží spadajících do místního regionu a jejich tabulek za podzimní část sezóny 2022/2023. Následovaly příběhy ze ženských soutěží, mládeže, „A“ týmu 1.SK Prostějov, krajského přeboru i I.A tříd. Pokaždé nechybí ohlédnutí od trenérů či funkcionářů, komentáře hráček či hráčů a také redaktora seriálu FOTBALu EXTRA. Samozřejmostí jsou statistiky soutěže i týmové, konečné tabulky a zajímavosti.

A jedeme dál. Tentokrát se zaměříme na I.B třídu Olomouckého KFS a pokračujeme i dnes skupinou „A“, která je početně nejvíce zastoupenou soutěží z pohledu regionu v kraji. Najdeme v ní hned pět celků z Prostějovska: Pivín, Klenovice, Otaslavice, Brodek u Prostějova a Vrchoslavice. Čtyři celky už mají se soutěží řadou zkušeností, neztratil se ani nováček z Brodku.

Dnešním dílem ale ani zdaleka nekončíme. Už v tom příštím se zaměříme na „B“ skupinu, čímž uzavřeme krajské soutěže, a poté se volně přesuneme do okresního přeboru i třetích tříd. Neopomeneme ani na mládež a těšit se můžete ještě na řadu zajímavostí.

Dlouhý zimní odpočinek od fotbalových soutěží vám tedy pomůžeme vyplnit zajímavostmi a hodnocením vašich oblíbených celků, ale i třeba nedalekých rivalů. Scházet pak samozřejmě nebudou ani novinky v podobě přestupů či změn, které se v kádrech během nadcházející čtyřměsíční pauzy objeví. Teď už se spokojeně usaďte, dejte si něco dobrého a zahloubejte se do světa fotbalu v prostějovském regionu.

 

Jedenáctý díl tradičního seriálu FOTBAL EXTRA zaměřený na skupinu "A" I.B třídy Olomouckého KFS najdete v tištěném vydání PROSTĚJOVSKÉHO Večerníku, které vychází v pondělí 20. února