Předminulý pátek proběhl maturitní ples Střední odborné školy podnikání a obchodu v Prostějově spojený se stužkováním studentů tříd 4. OM a 4. TS. Sál prostějovského Společenského domu zaplnili studenti, jejich rodiče, kantoři a hosté. A všichni prožili neskutečně žhavou filmovou noc!

 

Jednotlivé třídy si připravily předtančení v duchu filmových hitů. „Vystoupení byla fantastická. Například třída 4. OM nastupovala na skladbu z filmu Největší showman,“ pochválil choreografie, na nichž studenti týdny usilovně pracovali, Marek Moudrý, ředitel Střední odborné školy podnikání a obchodu v Prostějově.

Tanečním vystoupením tleskali i hosté, konkrétně primátor František Jura, první náměstkyně primátora Milada Sokolová a náměstek Miloš Sklenka. Čestnou úlohu měl primátor Jura, protože společně s moderátorem Alešem Procházkou zahájili 23. ročník maturitního plesu. „Program plesu doplnila taneční vystoupení Pirouette a vystoupení Vanessy Burdové, mistryně světa v tanci, která je zároveň studentkou 2. ročníku naší školy,“ doplnil Večerníku ředitel SOŠPO Marek Moudrý.