Od minulého týdne má Prostějov znovu dva hráče v extralize. K obránci Liberce Ondřeji Vitáskovi se přidal také Antonín Honejsek. Jednatřicetiletý útočník začal ročník ve Zlíně, kde zůstal i poté, co tým sestoupil z extraligy. Nyní ale do konce sezóny odchází do Plzně.

Zprávu oznámil hokejový web zlínských Beranů. „Tonda za mnou přišel, že by se rád zkusil herně restartovat v Plzni, která o něj má zájem. Na výměnu nám nabídli mladého útočníka Martina Langa. Trenéři s touto výměnou souhlasí a já pevně věřím, že budou mít šťastnou ruku jako doposud. V žádném případě se nejedná o trejd z důvodu šetření financí. I hráč má duši a u mě nalezne pochopení bez ohledu na kanadské body," upřesnil generální manažer klubu Robert Hamrla. Za Honejska do týmu přichází o deset let mladší útočník Martin Lang. V minulé sezóně nastřádal za Plzeň devatenáct kanadských bodů, v té aktuální je zatím na dvou.

Antonín Honejsek za Zlín odehrál sedm sezón v kuse. V té aktuální nastřádal 29 bodů (11+18) a z celého zlínského mužstva je nejproduktivnějším hráčem.