Dostat se mezi pět českých zástupců na mezinárodním kongresu pro zdraví se opravdu nepoštěstí každému. V této vybrané společnosti se během nadcházejícího víkendu objeví milá dáma s lidským přístupem, zakladatelka alternativní medicíny zvané gemmoterapie v České republice Jarmila Podhorná. Za účasti zdravotníků ze všech koutů světa bude mít i majitelka společnosti Naděje z Brodku u Konice svůj vlastní výstup během nedělního programu.


„Je to něco neuvěřitelného. Opravdu se na to těším, ale také to svým způsobem beru jako velký závazek, na který se už delší dobu připravuji. Vše musí být perfektně připravené, protože nejdu zastupovat pouze sebe, ale také celou svoji firmu i Českou republiku. A určitě bych nechtěla před dalšími státy cokoliv pokazit,“ svěřila se se svými pocity Jarmila Podhorná.
A jak probíhají vaše přípravy? „Zrovna jsme dochystali reportáž, kde jsme ve dvanácti minutách shrnuli všechno, co jsme za posledních dvacet let vybudovali, a nyní se tím bude zabývat produkční akce, takže ještě budeme čekat na schválení. A já věřím, že přijde co nejdříve. Je to pro organizaci taková akce pojistka, pokud by se náhodou něco přihodilo, ale musím říct, že i když už jsem zvyklá na kameru a různé reportáže, u této příležitosti na mě trošku nervozita dolehla,“ neskrývá před Mezinárodním kongresem pro zdraví v Praze Podhorná.